flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Херсонський міський суд Херсонської області

Водія позбавлено права керування транспортними засобами на 10 років та стягнуто штраф 40800 грн.

11 квітня 2018, 14:47

06 квітня 2018 р.   Голопристанським районним судом Херсонської області  притягнуто до адміністративної відповідальності громадянина Б., 1979 р.н., який вчинив правопорушення передбачене ч.3 ст.130 КУпАП, а саме  відмова особи, яка керує транспортним засобом, та яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Так, водій Б., будучи двічі протягом року притягнутий до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, 17 лютого 2018 року о 21.50 год. в м. Гола Пристань Херсонської області по вул. Санаторна керував транспортним засобом «ВАЗ 2101», з явними ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини роту, порушення мови, нестійка хода), від проходження медичного огляду на стан сп’яніння та продути алкотестер відмовився в присутності двох свідків, чим порушив п. 2.5 Правил дорожнього руху.

Відповідно до постанови суду на громадянина Б. накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 40800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

Постанова суду не набрала законної сили.